STAGE BIJ TERMEER GROEP

Er is voor stagiair(e)s meer mogelijk dan je denkt!

Een stage tijdens je opleiding is dé kick-off van jouw carrière! Wist je dat wanneer je bij Termeer Groep stage komt lopen er meer mogelijk is dan je denkt?

Zo is het mogelijk om stage te lopen binnen onze prachtige winkels van de drie krachtige merken van Termeer Groep: Sacha, Sissy-Boy of Manfield. Of je nu een BOL- of BBL-opleiding volgt, je bent bij onze winkels altijd welkom om te leren! Omdat onze winkels verspreid zijn over het hele land is er altijd een winkel bij jou in de buurt, dat scheelt weer in reistijd.

Ook is het mogelijk om stage te lopen bij diverse afdelingen binnen het inspirerende servicekantoor van Termeer Groep in ‘s-Hertogenbosch of in Amsterdam. 

Wat voor al onze stages telt is dat jouw persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan tijdens de stageperiode. Ook zijn wij een echt familiebedrijf, waardoor er een informele sfeer heerst en jij altijd jezelf kunt zijn. 


Ben je enthousiast geworden en benieuwd naar de beschikbare stage vacatures? Neem een kijkje door te klikken op een van de onderstaande buttons!

Erkend leerbedrijf

Sacha, Manfield en Sissy-Boy zijn erkende leerbedrijven.


©2022 Termeer Groep
Mogelijk gemaakt door Webnode