Vind jouw baan bij Sacha

Vacatures zoeken

Kom jij ons team versterken?

Sacha staat voor trendsettend, uniek en uitgesproken. Met ruim vijftig winkels verspreid over de Benelux is er altijd en Sacha winkel bij jou in de buurt. Van mooie schoenen tot prachtige tassen en accessoires: bij Sacha vind je wat je nodig hebt. Wil jij elke dag mensen inspireren? Dan ben jij misschien wel diegene die helemaal binnen ons team past. We maken graag kennis met je!

Missie

Sacha is uniek en not-for-basics. Liefhebbers van Sacha zijn ‘young at heart’ waarbij leeftijd ondergeschikt is aan lifestyle. Sacha maakt trends toegankelijk. Het merk blijft het hele jaar door verrassen. De collectie is uitgesproken en authentiek. Sacha past bij je of juist niet. Dat bepaal je zelf. Dit maakt Sacha tot een krachtig en zuiver merk.

sacha-right

Medewerkers aan het woord

Winkel

Krijg jij energie van mensen helpen en houd je ervan om mensen te inspireren met de allernieuwste items? Dan is werken in een van de winkels van Sacha perfect voor jou. We zien je graag verschijnen.

Servicekantoor

Op het servicekantoor van Sacha bruist het van energie en creativiteit. Hard werken, ondernemend en betrokken zijn staat naar de informele werksfeer centraal. Kom ons team versterken.

Distributiecentrum

Steek jij graag de handen uit de mouwen om winkels te bevoorraden met nieuwe collecties en maak jij klanten graag gelukkig door hun pakketjes te versturen? Kom werken in het distributiecentrum van Sacha.

Over ons

Sacha is een Europese multinational op het gebied van schoenen, tassen en accessoires met ruim 50 winkels verspreid over de Benelux. Sacha is de merknaam waaronder de winkels van de familie Termeer sinds 1909 de wereld veroveren. Een merk met een eigen en vernieuwende kijk op mode dat blijft inspelen op de laatste trends. De collectie is authentiek en uitgesproken waarmee je gegarandeerd een statement kan maken. Samen met Sacha creëer je je eigen unieke stijl.

Recente vacatures

Storemanager in Roermond

Je krijgt energie van mensen helpen, leidinggeven zit in je DNA, je hebt commercieel inzicht én je houdt ervan om mensen te inspireren met de laatste trends. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Roermond
Winkel
Bekijk vacature

Assistent Storemanager (in opleiding) in Leiden

Je bent energiek, spontaan, weet alles van de laatste trends en hiermee inspireer én help jij graag klanten. Herken jij jezelf in deze woorden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Leiden
Winkel
30 - 38
Bekijk vacature

Assistent Controller in Tilburg

Ter ondersteuning van de afdeling Finance op het Hoofdkantoor in Tilburg (*) zijn wij op zoek naar een betrouwbare en gedreven Assistent Controller voor 40 uur per week. In deze functie houd je je bezig met een juiste, volledige en tijdige registratie van alle financiële transacties van Sacha.
(*) ons hoofdkantoor gaat begin 2022 verhuizen naar een geweldig nieuw pand aan het paleiskwartier in Den Bosch. Deze locatie is goed bereikbaar met het OV.

Tilburg
Servicekantoor Tilburg
40 uur
Bekijk vacature

Cultuurwaarden

Bij Sacha staan onze cultuurwaarden centraal. Herken jij jezelf hierin?

Betrokken

Je bent behulpzaam en zet graag dat stapje extra.

Ondernemend

Je bent proactief en handelt vanuit een commercieel oogpunt.

Betrouwbaar

Je bent eerlijk en handelt hier ook naar.

Informeel

Je draagt graag bij aan een open sfeer en bent benaderbaar voor iedereen.

Duidelijk

Je zegt wat je doet en je doet wat je zegt.

Job alert

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Maak dan een job alert aan en krijg per e-mail zodra er een vacature beschikbaar komt.

Naar de Sacha webshop