Vind jouw baan bij Sacha

Vacatures zoeken

Kom jij ons team versterken?

Sacha staat voor trendsettend, uniek en uitgesproken. Met ruim vijftig winkels verspreid over de Benelux is er altijd een Sacha winkel bij jou in de buurt. Van mooie schoenen tot prachtige tassen en accessoires: bij Sacha vind je wat je nodig hebt. Wil jij elke dag mensen inspireren? Dan ben jij misschien wel diegene die helemaal binnen ons team past. We maken graag kennis met je!

Missie

Sacha is uniek en not-for-basics. Liefhebbers van Sacha zijn ‘young at heart’ waarbij leeftijd ondergeschikt is aan lifestyle. Sacha maakt trends toegankelijk. Het merk blijft het hele jaar door verrassen. De collectie is uitgesproken en authentiek. Sacha past bij je of juist niet. Dat bepaal je zelf. Dit maakt Sacha tot een krachtig en zuiver merk.

71i3158

Medewerkers aan het woord

Winkel

Krijg jij energie van mensen helpen en houd je ervan om mensen te inspireren met de allernieuwste items? Dan is werken in een van de winkels van Sacha perfect voor jou. We zien je graag verschijnen.

Servicekantoor

Op het servicekantoor van Sacha bruist het van energie en creativiteit. Hard werken, ondernemend en betrokken zijn staat naar de informele werksfeer centraal. Kom ons team versterken.

Distributiecentrum

Steek jij graag de handen uit de mouwen om winkels te bevoorraden met nieuwe collecties en maak jij klanten graag gelukkig door hun pakketjes te versturen? Kom werken in het distributiecentrum van Sacha.

Over ons

Sacha is een Europese multinational op het gebied van schoenen, tassen en accessoires met ruim 50 winkels verspreid over de Benelux. Sacha is de merknaam waaronder de winkels van de familie Termeer sinds 1909 de wereld veroveren. Een merk met een eigen en vernieuwende kijk op mode dat blijft inspelen op de laatste trends. De collectie is authentiek en uitgesproken waarmee je gegarandeerd een statement kan maken. Samen met Sacha creëer je je eigen unieke stijl.

Recente vacatures

Verkoopmedewerker in Eindhoven

Ben jij op zoek naar de leukste baan in Eindhoven én ben jij trendsettend, spontaan en servicegericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Eindhoven
Winkel
20 uur
Bekijk vacature

Assistent Store manager Leidsestraat in Amsterdam

Voor onze nieuwe, in mei te openen, conceptstore zijn we op zoek naar een Assistent Storemanager. Ben je energiek, spontaan, weet je alles van de laatste trends waarmee je klanten graag inspireert én helpt? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan mag je contact opnemen met de Storemanager via filiaal161@sacha.nl.

Amsterdam
Winkel
38 uur
Bekijk vacature

Jobstudent in Bruxelles

Vous êtes à la recherche du meilleur travail d'appoint à Luxembourg Bertrange et vous êtes un(e) lanceur(-euse) de tendances, spontané(e) et orienté(e) service? Alors c'est vous que nous recherchons pour le poste de Vendeur(-euse) Temps partiel à Luxembourg!

Bruxelles
te bepalen
Bekijk vacature

Cultuurwaarden

Bij Sacha staan onze cultuurwaarden centraal. Herken jij jezelf hierin?

Betrokken

Je bent behulpzaam en zet graag dat stapje extra.

Ondernemend

Je bent proactief en handelt vanuit een commercieel oogpunt.

Betrouwbaar

Je bent eerlijk en handelt hier ook naar.

Informeel

Je draagt graag bij aan een open sfeer en bent benaderbaar voor iedereen.

Duidelijk

Je zegt wat je doet en je doet wat je zegt.

Job alert

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Maak dan een job alert aan en krijg per e-mail zodra er een vacature beschikbaar komt.

Naar de Sacha webshop